Een kleine greep uit ons portfolio

Wat wij tot nu toe gedaan hebben, voor u op een rijtje.

JK Group

Een groep van bedrijven die ervoor zorgt dat uw auto weer als nieuw is. Dit wordt gedaan door zowel het onderhouden van auto's als het wassen, kras herstellen en poetsen hiervan. Daarnaast werkt de JK Group met een zeer mooi initiatief, Samen Sterk naar Werk. Al eerder heeft Pixel Works hiervoor een site ontwikkeld. Met dit initiatief wil de JK Group jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om weer aan het werk te komen.

Pixel Works heeft verscheidene websites voor de JK Group ontwikkeld, deze zijn allemaal via de onderstaande knop toegangkelijk.

Bekijk de websites hier:Paul de Wit Interieurbouw

Een vakman eerste klas. Schitterende kwaliteit kasten, bureau's, badkamers en keukens, helemaal naar de wens van de opdrachtgever. Dit vraagt natuurlijk om het weergeven van de kwaliteit hiervan. Om deze reden ben ik een dag op pad geweest met Paul om bij verschillende locaties de producten vast te leggen op de gevoelige plaat.

Pixel Works heeft de projecten op een dusdanige manier vastgelegd dat de gebruiker van de website een goed beeld moet krijgen van het vakwerk dat Paul levert. "De site moet een beleving worden". Dat is - aan verschillende reacties te horen - aardig gelukt.

Bekijk de website (en de foto's):Samen Sterk naar Werk

Samen Sterk naar Werk is een organisatie waarin zij mensen met "een afstand tot de arbeidsmarkt" helpen om weer aan het werk te gaan. Een prachtig initiatief natuurlijk, waardoor wij maar wat blij zijn dat wij deze opdracht hebben gehad. De website van Samen Sterk naar Werk is ontwikkeld door Pixel Works, en er zit nog meer in de pijplijn...

Bekijk de website:

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Photography

Hier vindt u een aantal fotografie voorbeelden.

Klaar om te beginnen?

Neem met de onderstaande knop contact met ons op.